dissabte, 14 de febrer del 2009

D'AQUESTA AIGUA NO EN BEUREM

García, en contra de l'oratori. Sánchez, la presidenta del seu partit a Catalunya, diu en la seva visita a Badalona: "Aquí no cabemos todos". Per la seva part, el partit Plataforma per Catalunya (PxC) ha enviat correus electrònics a algunes AMPA de Badalona amb l'oferta de solucionar la "invasió immigrant", segons que informa "El Punt". El diari també es fa ressò de les manifestacions del portaveu d'aquest partit, Carles Francisoud, on diu que s'establiran a Badalona "per què és una ciutat ideal per nosaltres per les problemàtiques que té".
Uns i altres, de què van? Què esperen? Què pretenen? On ens volen portar? El que ha de fer Badalona, el que ha de fer Catalunya, és vetllar per la bona convivència entre els seus ciutadans i adoptar mesures per aconseguir la màxima estabilitat econòmica, social i cultural possible, ja que aquesta és la millor manera d'aconseguir la integració de tothom. S'ha de fugir dels enfrontaments que provoquen, i pel que sembla volen continuar provocant, determinades persones i partits politics que nomes persegueixen el benefici propi.
El seu sistema és sembrar el malestar entre els ciutadans acabats d'arribar al nostre país i una part dels natius. Malestar que, alhora, pretenen traslladar també entre els propis natius. I per què? Doncs ben senzill, per allò de: "Pescar en aigua tèrbola".
Per evitar-ho només hi ha un camí: el de les urnes. Quan arribi el moment, a aquesta mena de gent se'ls ha de dir, democràticament, que entre nosaltres no hi tenen cabuda.
     

1 comentari:

COSME MODOLELL ha dit...

unaidTens tota la raó, cal foragitar aquest personal, amb la força de la democràcia. Si algú no te cabuda a Badalona són els intolerants