dijous, 26 de febrer del 2009

Finalment... l'accent

S'ha acomplert el desig d'en Jaume Comas en el seu manifest del dia vuit de novembre on ens deia que esperava un final "màgic" per aquella moguda dels accents. "Perquè ja se sap que, com diu el poeta, tot va bé si acaba bé." Així acabava el manifest de la Trobada d'accents.
Doncs sí, tot ha acabat bé, ja tenim l'accent. S'ha fet esperar, això és cert, però finalment el podem contemplar a la façana del "Màgic Badalona", i ara sí, la "a" de "màgic" ja té el signe de catalanitat que li mancava.
Ha arribat, per tant, la darrere feina a fer, per part meva, dins d'aquesta reivindicació ciutadana que va començar fa més de quatre mesos. Aquesta feina que em toca fer ara és molt curta, però tot el que té de curta ho té de sincera, i es resumeix en escriure una paraula, tan sols una paraula: Gràcies.
Vull agrair a les persones, grups, entitats, partits, associacions, a tothom, el suport que han donat a aquesta iniciativa. Sense ells, ara no podria escriure aquestes ratlles.
I finalment, crec que no seria just si m'oblidés de la direcció del centre comercial "Màgic Badalona" per la sensibilitat mostrada vers la reivindicació plantejada per un grup de ciutadans.
Sóc conscient que això només ha estat un gra de sorra -tant de bo fos un inici per omplir un sac- o una presa de xocolata, -tant de bo n'aconseguíssim una rajola sencera-, però el que si s'ha demostrat és que si la reivindicació és justa i si hi ha unió, voluntat, fermesa... i un mitjà con la xarxa es poden aconseguir moltes coses. La Pau al món potser no, esclar, però vaja...
Repeteixo: Gràcies i... fins la propera.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No, Jaume, les gràcies te les donem a tu, per la teva iniciativa i per la teva empenta.
De debò t'ho dic, em trec el barret i et saludo!
Bona feina, Jaume!