dimarts, 28 d’abril del 2009

L'agost a Can Mora? No, gràcies.

Ahir, la tertúlia diària de R.C.B. va tenir com a tema estrella la possible requalificació dels terrenys de Can Mora, al barri de Canyet, propietat del Club Joventut Badalona.
Tothom hi va dir la seva: Que si els accessos, que si l'escola d'educació diferenciada, que si els avantatges que pugui reportar... o no a la ciutat, que si uns partits diuen... que si els altres deixen de dir...
Però més enllà d'opinions, gustos, avantatges, desavantatges, millores, perjudicis, etc. etc., en aquest tema hi ha un vessant que no se'n parla gaire. ¿El terreny afectat per la possible requalificació pertany exclusivament a La Penya? ¿O pertany a La Penya i, alhora, a alguna altra societat? I en el cas que la propietat fos exclusiva de La Penya, ¿es requalificaria només aquesta part, o la requalificació afectaria també als terrenys adjacents, propietat d'altres persones o societats?
veus de l'alcaldia ja han manifestat que en cas de tirar endavant aquesta operació hi hauria total tranparència. Confiem que serà així, ja que no pot ser d'altra manera, no fos cas que aprofitant l'avinentesa d'un nou tripijoc de la Penya amb l'Ajuntament, a més a més, encara hi hagués algú que hi fes l'agost.