dimecres, 6 de maig del 2009

De La Plana a Can Mora: Seixanta anys d'ajuts.

No pot ser que cada vegada que a l'entitat verd-i-negre hi pintin bastos, l'Ajuntament li hagi de treure les castanyes del foc. La Penya és una entitat privada, una S.A.E., i com a tal ha de tirar endavant amb els recursos que generi la pròpia entitat. I si entre els recursos extraordinaris, aconsegueix una aportació econòmica de la ciutat, aquesta subvenció haurà d'haver estat aprovada pel Ple Municipal, amb total transparència, perquè tothom sàpiga amb quina quantitat col·labora la ciutat en el manteniment de la Penya, però el que no es pot fer és organitzar un tripijoc cada vegada que van mal dades.
En Jaume Arqué, al Facebook, publica una carta oberta a Jordi Villacampa, on detalla els molts ajuts que ha rebut la Penya al llarg dels anys, tot i que el seu president, s'entesti en una entrevista a 'El Punt', a dir: "És el primer cop que tenim un ajuntament i un alcalde que realment valoren el que significa la Penya per a Badalona".
Disculparem Jordi Villacampa del desconeixement que té de la història de l'entitat que presideix, probablement perquè la seva relació amb la Penya tan sols ha estat laboral i no ha tingut temps de seguir-ne la tota la trajectòria.