dimarts, 16 de juny del 2009

Fantasmes a Ràdio Ciutat de Badalona?

Un dels tertulians del programa "Cinc Minuts Més" de R.C.B. Miguel Jurado, denunciava aquest matí, en directe, des de la mateixa tertúlia, la propera desaparició del "Cinc Minuts Més" ja que, segons ell, al Govern de la Ciutat no li agrada tal com funciona el programa, doncs tothom hi pot dir la seva. Jurado ha qualificat aquesta decisió d'antidemocràtica i feixista.
Per acabar de reblar el clau, també ha comentat que de moment el que ja s'havia decidit, era eliminar la participació en directe dels oïdors, a través del telèfon.
En principi, sembla poc creïble que al segle XXI puguin ser certes les asseveracions del senyor Jurado, no es poden veure aquesta mena de fantasmes, i menys en un mitjà d'informació públic que pertany a un Ajuntament amb un equip de Govern format per uns partits que no haurien d'aixecar dubtes pel que fa al tema de la censura.
Immediatament he trucat al 93.395.40.04, telèfon habitual per intervenir en directe, i en cap moment, durant el temps de la tertúlia han atès cap de les meves trucades, però no només ho han atès la meves, no en deuen haver atès cap, perquè de nou a deu del matí no n'ha entrat ni una en directe.
Aleshores he recordat que a l'nici de la tertúlia no s'havia fet públic, com es fa normalment abans de començar, el telèfon de participació. He de confessar que des d'aquell moment, jo també he començat a veure fantasmes.
Seria bo un aclariment per part de qui correspongui, per esvair visions d'aquest tipus, ja que en un mitjà de comunicació públic no hi pot haver ni la més mínima sospita de manipulació o dirigisme informatiu.

10 comentaris:

Unknown ha dit...

Què fort??? No em puc creure que això pugui passar... Clar que hauran de donar alguna explicació, evidentment!!!!!

Anònim ha dit...

Jaume, això es socialisme en estat pur, ben acompanyat per un nacionalisme que “ni esta ni se le espera”, deu ni do com esta Badalona…

Joan Walter

Anònim ha dit...

Sembla impossible que governs democràtics es comportin d'una manera tant típica com els dictadors. Si a sobre ho fan partits com el PSC, encara més.
Ara si ens deixem de romanticismes i veiem que tenim al capdavant de la nostra ciutat, el que puc dir és "no m'extranya".
Llàstima, per que era un programa força entretingut i interessant

Anònim ha dit...

El greu problema es que tenen acollunits als professionals treballen a Badalona Comunicació.El gerent tot el dia es dedica a MANIPULAR, amb l'ajuda del cap d'informatius! Nomès els preocupa que l'alcalde aparegui a la televisió!! Haurem de fer una campanya perquè facin fora la "purria" que mana a Badalona Comuniació!

Anònim ha dit...

A mi em preocupa igual el perquè escrivim sota l'anonimat.Perquè hi ha covarts, o mentiders o, senzillament, manipuladors com els mateixos responsables d'aquesta emissora que si tinguessin dignitat ja li haurien dit a l'alcalde que fos ell el gerent, el director i el cap d'informatius, tot d'una peça (i cobrant els tres sous com ha de ser)
No voldria veure més anònims, sinó gent amb noms i cognoms amb la cara neta i les mans transparents.
D'acord?
Alba Solé

Anònim ha dit...

Benvolguda Alba (donant per sentat que ets l'Alba)
No en tens prou amb els que ja han donat la cara?
No en tens prou en veure com desapreix el programa?
El tema dels anònims només tenen la importància que els vulguis donar, però el cert és que qui escriu aquest bloc, la myriam i en Joan estant denunciant a cara descoberta el que és, del tot segur, un crim contra la llibertat d'expressió. Per què et molesta que es denunciïn els crims d'aquesta mena?
Es bo, que ja que no es poden evitar, com a mínim els denunciem i evitem que estòmacs agraïts en facin una defensa injustificada,
ANÒNIM

Jaume Lleal i Munells ha dit...

Anònim/a del dia 18 a les 17:26: Només un petit aclariment. En aquest cas, més que una denúncia pròpia de l'autor d'aquest bloc, es tracta de la transcripció de la denúncia d'un regidor de l'Ajuntament de Badalona formulada en viu i en directe, durant la tertúlia que segons va denunciar ell mateix, volen suprimir. El que trobo molt estrany és que a hores d'ara, ningú de l'equip de govern hagi donat resposta pública a les paraules del regidor Miguel Jurado, quan l'equip de govern de la ciutat ha estat catalogat d'antidemocràtic i feixista. Lamentaria molt haver de pensar allò de: "Qui calla, atorga."

Anònim ha dit...

Sabeu si a data d'avui hi hagut desmentit oficial d'aquesta circumstància?

Joan Garcia ha dit...

Avui han acabat les tertúlies, i el gerent de Badalona Comunicació, un tal Joan Montornès, alias Urdaci, s'ha decidit carregar les tertulies per sempre, tot i que en Ferran Falcó va dir que no! Senyor Falcó, vostè no mana gaire veig! El proper govern de Badalona, ja té feina, fotre fora al gerent, cap d'informatius i a la resta de directors.

Anònim ha dit...

`He llegit ara aquest text.Així ens va Badalona,que mentre se´ns fot en Maudili Prieto,que era un periodista honrat en la premsa de Badalona,nosaltres a pagar els vividors de TVB i RCB.Així ens va!El PSC la fa grossa i CIU els hi roba la cartera.