divendres, 12 de juny del 2009

Tenen un morro...

"El termini del 31 de desembre és improrrogable. L'acord ha d'entrar en vigor l'any 2008". Això deia la declaració de la Comissió Executiva del PSOE-C aprovada el 15 de desembre. Aquesta era la totalitat del text:

"La Comissió Executiva del PSC ha decidit, a proposta del seu Primer Secretari i per unanimitat votar a favor d´aixecar el veto del Senat als Pressupostos Generals de l´Estat per al 2009.Ho fem per tal de no perjudicar els interessos dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya i Espanya .
• Que es veurien perjudicats per la inestabilitat política i econòmica que es generaria.
• Que es veurien privats d´uns pressupostos que serveixen per combatre la crisi, per impulsar les polítiques socials i per augmentar de forma significativa la inversió pública de l´Estat a Catalunya en aplicació de la Disposició Addicional Tercera de l´Estatut : 4626 milions d´euros.
D´aquesta manera, no donem per finalitzat el procés negociador del nou sistema de finançament.Un procés que ha d´acabar abans de finals d´any.Ha d´acabar amb un acord que produeixi un nou sistema de finançament que respecti totalment l´Estatut i que sigui just per a Catalunya.El termini del 31 de desembre és improrrogable . L´acord ha d´entrar en vigor al 2009.Donem per fet que l´acord es produirà.Si es donés el cas, que no desitgem en absolut, que no s´arribés a un acord; si s´evidenciés que el Govern d´Espanya no tingués voluntat de complir l´Estatut, les relacions entre el PSC i el PSOE no tornarien a ser com abans .Som plenament conscients de la transcendència de la nostra decisió.Ens devem als ciutadans i ciutadanes de Catalunya que esperen de nosaltres fermesa, intel·ligència i, sobretot, resultats.Som plenament conscients de la nostra responsabilitat i l´exercirem en tot moment, pensant exclusivament en l´interès de Catalunya i no en la comoditat o la incomoditat del PSC o del PSOE.
Barcelona, a 15 de desembre de 2008."

Tot això es deia després de tots els incompliments que es duien a l'esquena. Doncs després d'incomplir novament amb la data del 31 de desembre, ara es despenja l'amo del tros socialista i amenaça al govern de la Generalitat que si no hi ha acord el 15 de juliol, tururut viola.
Sense comentaris. Els uns, tenen un morro que se'l trepitgen, i el botifleig dels altres, ja ha arribat a límits insostenibles.