dissabte, 14 de novembre del 2009

El pregó 2010, amenaçat?

He llegit la carta que el primer tinent d'alcalde i regidor de govern, Ferran Falcó, va dirigir a Jorge Javier Vázquez, felicitant-lo per haver obtingut el premi Ondas d'enguany, com a millor presentador.
La carta en qüestió ha provocat una certa polèmica entre els qui consideren que el guardonat no és mereixedor d'aquesta felicitació des de la casa gran de la ciutat, degut al tipus de programa que presenta, i els que d'altra banda els sembla una iniciativa prou lloable. Fins i tot un grup creat a la xarxa social Facebook, demana que el premiat faci el pregó de les Festes de Maig del proper any: "Jorge Javier Vázquez pregonero de las Fiestas de Badalona 2010".
Francament, que l'ajuntament, l'alcalde, o el primer tinent d'alcalde felicitin un popular personatge televisiu vinculat a la ciutat, per haver obtingut el premi Ondas, tampoc ho veig tan greu, per controvertit que sigui el programa que presenta. Fins i tot en podríem dir allò de... políticament correcte.
Ara bé, d'aquí a la possibilitat d'encarregar-li el pregó de les Festes de Maig... ui, ui, ui! Però mai es pot dir d'aquesta aigua no en beuré, i molt menys si tenim en compte que l'any 2010 Badalona serà Capital de la Cultura Catalana i encara podria ser que algun il·luminat pensés que presentant aquesta mena de programes, Jorge Javier Vázquez fa prou mèrits per ser pregoner, bàsicament per la seva gran aportació a la cultura, sobretot a la catalana.

13 comentaris:

Unknown ha dit...

Totalment d'acord...no es mereix ser pregoner algú que no està orgullós de ser català i no estima aquesta terra.

COSME MODOLELL ha dit...

Li hauriem de proposar a Fèlix Millet, que aquests dies els diaris en parlen força i sembla que si ha fet alguna petita malifeta, ha estat sempre en favor de la cultura cxatalana, tal i com el seu cognom proclama

Jaume Arqué i Ferrer ha dit...

Totalment d'acord...peró es veritat que va dir que no està orgullós de ser català i no estima aquesta terra. Jo vaig veure per la TV la retransmisió dels Premis Ondas i va manifestar clarament que era de BADALONA, a més mai ha amagat que es va iniciar a l'ECO BADALONES de la nostra ciutat, col-laborant bastant de temps desinteressadement. Jaume Arqué i Ferrer

Jaume Arqué i Ferrer ha dit...

Enric, jo no se com encara parlem d'aquest lladre que ens ha fotut lo que ha volgut, que el nostre estimat conciutadà jutge, el foti a la pressó i prou

Roger Malló ha dit...

Espero que Badalona no caigui tant avall. El pregoner ha de ser algú que s'estimi la ciutat i el país, per favor.

Anònim ha dit...

Doncs jo estic d'acord que sigui el Jorge Javier, la gent d'ERC viviu en un gueto, Badalona no és el Centre! Si J.J. fos el pregoner la Plaça de la Vila s'ompliria de gent de TOTA BADALONA! Però es clar, això ERC, no li interessa!

Jaume Arqué i Ferrer ha dit...

Perdoneu que en el meu primer comentari tingués un error d'escriptura, donc després de la frase hem vaig deixar el signe per tancar lo que pretenia ser una pregunta, així que la frase ha de ser, "...però es veritat que va dir que no està orgullós de ser català i no estima aquesta terra?. Per una altra part, perqué no deixeu de signar anònimament, quina pena que feu. Jaume Arqué i Ferrer.

Jaume Lleal i Munells ha dit...

Anònim, només tres coses: 1) Em sembla molt bé que vostè estigui d'acord en el fet que JJV sigui el pregoner de les Festes de Maig. Només faltaria. 2) El que no em sembla gens bé és que posi en el mateix sac a tots els que hem opinat sobre aquest tema, almenys parlo per mi, que no tinc res a veure amb ERC. 3) Em sembla molt pitjor que per discrepar d'altres opinions faci servir l'anonimat com escut.
Salutacion cordials.

RKD ha dit...

Molt ben dit!!! Aquest home no ha de tenir dret a pregonar res. Si vol dir algo que es crei un blog privat com aquest que per això hi són: per poder escriure coses que ningú publicaria en un mitjà de comunicació! ;)

Carquinyol ha dit...

jo el que proposaria que el dimoni aquest any tingués la cara d'en Jorge Javier... i si hi poden afegir als companys de programa millor que millor...

Ah... i no sóc, ni molt menys, del Centre.

Anònim ha dit...

pateticooooooooooooooooooooooss la mayoria de coemntarios!!!! seguro que todos los dias veis salvame !!! ah no!!!!!!! que vosotros veis los documentales de tv3!!! jajaja si la envidia fuera tiña estariais negros!!!! como os gusta sacar las cosas de contexto.

JOAN COMELLAS CERVERA ha dit...

Crec que tots aquets comentaris son begenades. Aquest Sr. es de BDN, está orgullos de ser de BDN ya que sempre que pot anomena la nostra ciutat en el seu programa i allá on var, la mostra la teniu el dia que va recollir el premi que es va recrear quand va dir Badalona. Es el personatge del moment, perque es parli malament o bé es parla d´ell.Si no esteu d´acord feu propostes.

Anònim ha dit...

La majoria de la gent vol merda, i JJV els la llença a la cara cada dia en paper de regal. Sense cap mena de dubte, la gent de la plaça de la Vila canviaria considerablement si JJV fos pregoner, potser hi hauria més, i això potser seria bo.