dimecres, 31 de març del 2010

A qui correspongui




Un perill. Constant. Tot, pendent d'un fil. Els cables... la caixa... Un cop al pal, una ventada... i tot a fer punyetes... amb el que pot comportar. La negligència sembla tenir l'origen en un edifici acabat de construir. Déu n'hi do. Però per acabar-ho d'adobar, just al davant, als mateixos morros, de qui ha de vetllar, diuen, perquè aquestes coses no passin. No crec que "l'home de la llibreta" que controla el pàrquing municipal del costat se n'hagi adonat per passar-ne un informe a la Casa Gran, prou feina té amb la seva tasca recaptatòria. Només faltaria.


¿A qui correspon, doncs, posar-hi remei? ¿A l'empresa constructora de l'edifici? ¿A la companyia subministradora? ¿La regidoria de Via Pública i té alguna cosa a dir, o no? ¿Els qui cada dia hi passem per sota amb el perill que això representa, a qui ens hem de dirigir? No ho sé. A qui correspongui, però, que s'afanyi. Simplement es demana un acte de responsabilitat, en benefici de l'estètica, i per damunt de tot, de la seguretat.


2 comentaris:

Marosa ha dit...

Des del seu lloc de treball "els que els hi correspon" tenen a primera línia de vista els cables i la caixa voladora....! Pilotes fora!

Jordi Casals ha dit...

Amic Jaume,

En primer lloc gràcies per el teu interès i per la foto denuncia. Dir-te que sempre que et trobis en quelcom que et sembli denunciable o per qualsevol comentari, tens les portes de la regidoria del districte 1 obertes als teus suggeriments.

Preguntes a qui correspon posar-hi remei, doncs en quasi tota seguretat a la empresa subministradora. A ben segur que està avisada per arreglar el nyap. Et tindré informat.

Fins aviat

Jordi Casals i Garí
Coordinador districte 1