dissabte, 27 de juny del 2009

El súmmum del cul sec.

Jordi Pujol, segons que informa el diari "El Punt", diu que entén els independentistes, però no ens donarà suport.
Jordi Pujol diu que entén perfectament les demandes pel dret a decidir d'exconsellers dels seus governs com Agustí Bassols o Max Cahner, però no assistirà a l'Acte de Sobirania d'avui davant el Parlament.
Jordi Pujol diu que 'l'independentisme no té sortida i el no independentisme també ho té difícil, per tant, ara és un moment realment molt complicat.'
Joird Pujol diu que, 'per ara' Catalunya no pot esperar 'grans coses positives' de Madrid, però en el futur 'això pot canviar' si l'estat 'baixa de l'ase'.
Després de totes aquestes observacions, Jordi Pujol no cal que digui res més. De fet, no ha dit res més que el de sempre: Ni sí ni no, ni blanc ni negre, ni or ni plata. És a dir, continua sense mullar-se el cul. D'això se'n podria dir: 'El súmmum del cul sec'.
Qui es mullarà el cul, com sempre, és la societat civil, que també com sempre, avui donarà resposta multitudinaria a classe política, en l'Acte de Sobirania que es durà a terme davant el Parlament de Catalunya, i que començarà a les 5 de la tarda a l'Arc de Triomf. Ens trobarem allà.
I que ningú ho dubti: Si sumem, guanyem!