dimarts, 14 de juliol del 2009

"B-500 sense peatges"


Avui és podia llegir la notícia a "El Punt". La Generalitat ha encarregat a l'empresa pública Tabasa la construcció, la gestió i el manteniment, del futur desdoblament de la B-500.
Avança també el diari, que l'opció més probable entre Badalona i Tiana, és la de Tiana per la Vall de Montalegre.
I el més important. El titular de la notícia avisa que aquesta nova via podria ser de peatge. ¿De peatge? La nova B-500 seria l'equivalent a la B-40 que comunica el Mareme -per Mataró- amb Granollers a través del túnel de Parpers, i aquesta via és totalment gratuïta. ¿Per què, doncs, hauria de ser de petage el desdoblament de la B-500?
Malament si abans de començar l'obra ja es parla de la possibilitat d'establir un peatge. Segurament aquesta és la primera i única cosa que ja deu tenir clara aquest estol de polítics que tant es preocupa per nosaltres. De fet ja es contempla que: 'Tabasa podrà percebre dels usuaris, per la utilització de les instal·lacions viàries de la B-500, les tarifes corresponents, d'acord amb el sistema i els imports establerts en el pla econòmic i financer'.
Hem de començar a dir: "B-500 SENSE PEATGES" abans no ho donin per fet.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Si home??? serà broma no???

Aviat haurem de pagar per anar a la platja...
Quina vergonya,aquí semblem tontos...tontos de debò!!!!

Anònim ha dit...

No tant sols no haurien de cobrar peatge sino que no haurien de fer el desdoblament....ens estem quedant sense boscos, i la Conrería cada cop està més malmesa. Qui tingui pressa que doni la volta per les rondes.
No al quart cinturó, no a la nova B-500

Miquel Estruch ha dit...

És cert Jaume. Aquesta és la proposta que han posat sobre la taula. Una proposta a la que, des d'ERC, ens oposem amb fermesa.
Com tu bé dius, no és just que els de Mataró-Granollers tinguin un tractament i els de Badalona(Tiana)-Sant Fost un altre.

Ara bé, el tema dóna molt de si. He, he, he...és divertida la posició dels iniciatius en aquest tema de la B-500. "Divertida", en aquest cas, és un eufemisme de barruda.

No estic d'acord amb el comentari d'en Villalmanzo. Aquesta vegada, Jordi, no ho veiem igual.

Potser en faré un post al meu blog, de tot plegat.

Salut!

Anònim ha dit...

El tema del peatge es per a despitar. Ja que el tema real es tunel si o no?, fa uns anys es va fer una ferme oposició a aquesta destrossa. No oblidem que la riera de Montalegre desapareixera sustituida per una veritable autopista. Fa anys ERC i Els Verds es van oposar a aquest projecte, ara, quines coses! ERC esta al poder i diu si a carregar-se el territori. Ara tambe tenim a Tiana altre batlle, aquest de Iniciativa i casualment tambe esta a favor.
Anem per mal cami... Els especuladors de sempre continuen comprant parceletes a ple Parc de Serralada de Marina. Aquest trinxament del territori els va de fabula.

Pere Puigbó

Anònim ha dit...

pixarem una mica fora del test:jo visc a la conreria, si fan el tunel bé i si no també,pero a tots aquests que ara els surt la vena "ecologista" els voldria veure netejant sotabosc,i recollin runes ,llaunes ,matalassos ,etc.... que deixen (ciutadans de badalona) ben escampats per la serralada.i quan escridasso algú per llençar cigarretes per la finestra del cotxe...més val que no ho digui,es per perdre el nord...
sr.villalmanzo no tinc el plaer de coneixa'l pero de ben segur podriem parlar una bona estona....