dilluns, 21 de desembre del 2009

Faci-s'ho mirar vostè, senyor Casals

"Si Catalunya és incapaç d'omplir el camp, potser que ens fem mirar això de la nació catalana"
El senyor Jordi Casals, president de la Federació Catalana de Futbol, per més que s'ho proposi, no aconseguirà dir-ne una de més grossa. Només faltaria que s'hagués de qüestionar la nació catalana a la vista de la quantitat de gent que va a veure un partit de futbol.
L'aficionat al futbol ha passat sempre d'aquests partits. Qui omplia el camp eren els seguidors de les seleccions rivals i la gent reivindicadora de les seleccions nacionals. El senyor Casals potser no s'ha plantejat que una bona part d'aquesta gent que reivindica les seleccions pròpies, probablement aquests darrers dies s'ha adonat que és millor maldar per aconseguir un estat propi, que es l'única manera de tenir seleccions de debò i tot el que comporta la independència.
És a l'inrevés, senyor Casals, la gent ja n'està farta dels partits de costellada, la gent el que qüestiona són aquests partits pactats amb el president de la Federación Española de Futbol, i que no serveixen per res. La gent ja s'ha cansat de tanta subordinació.
Faci-s'ho mirar vostè, senyor Casals.

1 comentari:

Barrufet ha dit...

Jaume, cada dia l'encertes més. Ets un corcó dels bons!!!

Una abraçada.