dijous, 22 de gener del 2009

A MITGES TINTES

L'Esteve García-Ossorio, ens parla avui, en el seu bloc, del BBB. El Badalona Bàsquet Base, que és el significat del les sigles BBB, va néixer, segons tinc entès, com a eina per coordinar i enfortir les relacions entre tot el bàsquet base de la nostra ciutat, però pel que deixa entreveure García-Ossorio en el seu escrit, les coses no deuen anar pas de la millor manera, almenys no per tots.
Està bé que uns i altres aprofitem els avantatges que ens ofereix la xarxa, tant per celebrar com per denunciar tot tipus de conductes, però el que no es pot fer és deixar les coses a mitges tintes, i molt menys quan es tracta d'acusacions.
García-Ossorio denuncia la inoperància del BBB i l'acusa de maltractar a certs clubs històrics de Badalona, perquè en queden exclosos, quan es tracta de rebre subvencions atorgades per l'Ajuntament de la ciutat.
El tema s'enterboleix encara més quan fa una crida al president del BBB, president que segons l'autor de l'article, és el millor que hi ha hagut mai, i diu: "No permetis més aquest espoli. Confiem en el teu coneixement i el teu amor per el bàsquet. I si no et deixen, denuncia-ho, et recolzarem." Està parlant de subvencions, de diner públic, d'espoli...
Esteve García-Ossorio, després de llegir les acusacions que hi ha en aquest article, hi trobo a faltar una cosa: noms. Tenim tot el dret a saber quins són aquests clubs històrics maltractats i qui és aquest president del BBB que es troba, segons sembla, entre l'espasa i la paret. I si us plau, no el colli encara més, ajudi'l, faci vostè la denúncia, expliqui qui són els responsables de l'espoli. Pensi que ara tots ho volem saber, es tracta de diners públics. No ens pot deixar a mitges tintes.