dilluns, 6 d’abril del 2009

Una altra "crosta" a TV3? - Control polític del "Tritrencat"?

Si no en teníem prou amb la ja popular "crosta nacionalista" de Joan Ferran (PSOE-C), ara ja n'hi podrem afegir una altra a la televisió del nostre País. Si la primera era "nacionalista" perquè la televisió del País, era això, del País, d'aquesta d'ara n'haurem de dir "crosta llibertat-d'expressió" de Joan Saura, amb tot el "Tritrencat" al darrere.
El "Tritrencat" es mostra favorable a la petició de Joan Saura perquè el CAC (Consell de l'Audiovisual de Catalunya) analitzi el suposat excés en la repetició de les imatges de les càrregues contra els estudiants.
Els professionals de TV3 van informar. El que no es pot fer es voler matar al missatger per haver informat de la notícia més important del moment, amb totes les repeticions que es van considerar oportunes en aquell moment.
Si el que els cou és que s'hagi airejat una mala gestió, que procurin no caure en més errors d'aquesta envergadura, durant el poc temps que els queda al Govern. Els màxims responsables polítics no han volgut dimitir quan tocava, i ara continuen buscant més caps de turc.
Que no facin més el ridícul. Que els professionals puguin treballar amb total llibertat, sense coaccions i sense cap mena de pressió que els pugui portar a l'autocensura. I per damunt de tot, que no pretenguin exercir un control polític sobre els mitjans de comunicació. Només faltaria!