dissabte, 28 de novembre del 2009

El senyor García

Acabo de llegir, a la Revista Bétulo corresponent al mes de desembre, les opinions dels representants dels grups municipals.
Francesc Serrano (PSOE), Ferran Falcó (CiU) i Mateu Chalmeta (ERC) és exposen una valoració de la feina feta i de la que queda per fer, amb un punt en comú: La propera remodelació de l'estació de RENFE amb una inversió de més de 4 milions d'euros (uns 700 milions de les antigues pessetes). Repàs de caire positiu, evidentment, el de tots tres, en tractar-se dels grups presents a l'equip de Govern.
Carles Sagués (ICV-EUiA), parla exclusivament de la remodelació de l'estació de RENFE. Cal recordar que l'obra ha estat un dels cavalls de batalla d'aquest grup durant molts anys i ara celebren que s'hagi aconseguit aquest compromís, que l'emmarquen com un èxit col·lectiu.
Xavier García (PP), com sempre, va per lliure, barrejant peres amb pomes, fotent aigua al vi... i el que és més greu, també com sempre, fent demagògia.
Comença engegant el ventilador dient que no parlarà de la possible trama de corrupció que esquitxa Badalona, però que ja tindrà temps per parlar-ne, i para el ventilador. Si no ha de parlar del tema no sé perquè en fa esment, potser per allò "d'esquitxar" una mica, és clar.
Continua parlant de beques de menjador, -que és el tema base de l'article- de famílies de Badalona -de casa com diu ell- que no els arriben les beques, enfrontant-los als immigrants il·legals (?) -que segons ell, sí reben beca-, com si els immigrants -il·legals o no- no fossin de Badalona. Diu també, que després tant l'alcalde com la resta de grups polítics el titllaran de racista.
I aprofita aquesta darrera referència a la immigració per deixar anar una mentida que pel que sembla continuarà utilitzant i a la que ja vaig fer referència en un post del 23 de maig. Aleshores vaig pensar que al senyor García li calia un repàs de sumes i restes, però ara veig que no, el que deu voler és emular a Jim Carrey a "Mentider compulsiu", però compte, que això és una malaltia.
El senyor García diu que només el separen dos (2) regidors de guanyar les eleccions municipals del 2011. I afirma que si d'aquí a dos anys és alcalde de Badalona, garanteix que primer seran els de casa.
Dues matisacions per acabar.
Primera: Menteix. No el separen dos regidors de guanyar les eleccions, actualment el PP compte amb set (7) regidors i amb dos més en sumaria nou (9), i amb aquest nombre ningú li garanteix ser el vencedor de les eleccions i molt menys aconseguir l'alcaldia.
Segona: Diu que si és alcalde, primer seran els de casa, fent una clara diferenciació entre els que ell deu considerar autòctons i immigrants. Si diu que no és racista... no seré pas jo qui li dugui la contraria.
I per cert, si arriba a l'alcaldia -déu no ho vulgui-, no seria millor que enlloc de discriminar els nouvinguts, augmentés el pressupost per menjadors? No, és clar, potser no podrà, perquè ja s'ho haurà gastat regalant llibres de text als alumnes, tal com va garantir el dia 11 de juny. A tots, o només als de casa?

4 comentaris:

COSME MODOLELL ha dit...

i rebaixant els impostos a tothom i per tant a tost aquells que ni hem crisi els cal fer números per arribar a fi de mes.

Micaco ha dit...

Demagògia pura i dura. Com tot el PP. Tot s'hi val! El més fort de tots és que hi ha gent que se'ls creu i pensen com ells. I cada dia són més. I si no, temps al temps, perquè aquestes lletres que escriu (gairebé sempre en castellà, sap on ha de guanyar els vots) arriben a la gent i són els comentaris que molta gent fa al carrer. La mateixa gent que ignora la veritat.

Antoni García Oriol ha dit...

Tothom té dret a parlar, però senyor Cosme Modolell, perquè no diu que vostè es l'Enric Ferreres, militant del PSC i que cobra de TUGSAL per fer espais a la ràdio municipal que no escolta ningú. L'aigua clara i la xocolata espesa. No estic d'acord amb el PP, però pot dedicar el temps el senyor Ferreres ha escriure cartes i cartes als mitjans locals parlant "de lo bé que ho fa el PSC". Perquè a Badalona el PSC esta fent tot el possible perquè maladaurament el PP tingui cada dia més vots! Recordin no es el PP que ho fa bé, es el PSC que esta sota mínims. Badalona donarà l'esquena al PSC i això nomès ells ho han aconseguit. Reflexionem tots plegats. Antoni Garcìa Oriol
(Barri del Progrés)

Marga ha dit...

Tot i estar força d'acord amb la majoria de coses que dius a la teva entrada, no puc deixar d'estar total i absolutament d'acord amb el comentari de l'Antoni García Oriol.
Amb tot!