diumenge, 13 de desembre del 2009

Regicidi en un moment desafortunat

Llegeixo el post Regicidi a Hospitabulis. Llegeixo el que ens diu Jordi Ballesteros i també les opinions que hi ha a continuació i l'enllaç amb El Punt.
Després de molts anys exercint de monarques a la cavalcada de reis, s'han carregat en Josep Maria i l'Antonia.
A veure, anem a pams. D'una banda és una autèntica marranada, permeteu-me l'expressió, que després de tants anys, quan Badalona inicia l'any sent Capital de la Cultura Catalana i amb la transmissió de la cavalcada a través de TV3, pim-pam, se'ls carreguin per decret. De qui?
D'altra banda, en Josep Maria manifesta a El Punt: "Ens han dit que volen uns Reis més professionals que llueixin més per la tele". Això ja ho supera tot. A més a més menyspreu. Doncs si tanta manca de professionalitat i lluïment hi havia fins ara, s'han de demanar responsabilitats a qui correspongui, perquè déu n'hi do els anys que han trigat a adornar-se'n.
Ara bé, dit això, hi ha un altre tema. El de la perpetuació en l'activitat. Probablement hi ha d'altres ciutadans que els agradaria poder ser monarca -d'orient és clar- encara que fos només una vegada a la vida. No em sembla just que durant anys i panys siguin sempre les mateixes persones les encarregades de fer brillar els ulls dels menuts la vigília de la diada de reis. Però el moment del relleu... no era precisament aquest.

3 comentaris:

Joan Esteve ha dit...

I Jaume pitjor es l'alcaldada de l'arribada dels reis...Serà a la Plaça de Can Fradera i en helicopter!!! De tota la vida els reis arribavan per mar a Badalona. I l'altra cosa que es forta es que Tv3 no vulgui que surtin els barris i per això es canvia el recorregut. Aquest any acabara al carrer Prim! Comencem bé la capitalitat!

ramon ha dit...

aixo es la nostra estimada Badalona , i que pensabeu.

Marosa ha dit...

He estat anys i panys treballant a Cultura i organitzant la Cavalcada de Reis, conec molt bé la dedicació desinteressada i la professionalitat demostrada per la Maria Antònia i el Josep Maria...això és un cop baix! Podriem fer una porra a veure qui serà el rei blanc i el rei ros....!