diumenge, 27 de desembre del 2009

Si no hi ha casa per tal moble...


Avui el diari El Punt informa que el veïns del Mas Ram s'han molestat amb un díptic que ha distribuït la Penya. La causa del malestar és la possible instal·lació d'un supermercat dins l'urbanització.
El primer punt és saber quina qualificació tenien aquests terrenys quan els veïns van fer la compra dels seus. Si aleshores ja eren uns terrenys destinats a un centre comercial, els veïns poca cosa hi deuen poder dir. Però segons que informa El Punt, aquests terrenys haurien de passar per una requalificació, i sembla que aquesta informació l'avala l'Ajuntament després de fer la pertinent consulta a la Generalitat.
El segon punt és que ens trobem amb una altra possible requalificació de terrenys en benefici de la Penya. Primer els terrenys de Can Mora, a Canyet, i ara els del Mas Ram.
En el mateix article es comenta que el president Villacampa ja ha alertat que el futur econòmic de la Penya serà viable si aquests dos projectes tiren endavant.
Doncs no poden tirar endavant. La ciutat el que sí podria fer, és destinar una partida anual en concepte d'ajut al Club Joventut Badalona, assignant-li la quantitat que consideri oportuna el Ple Municipal.
El que no pot ser és anar requalificant terrenys a tort i a dret per mantenir, tot i que sigui el primer club de bàsquet de la ciutat, una societat anònima.
Si no hi ha casa per tal moble... potser cal fer una reflexió.

Posts sobre Can Mora:

3 comentaris:

Marga ha dit...

Jaume, tu dius:

"La ciutat el que sí podria fer, és destinar una partida anual en concepte d'ajut al Club Joventut Badalona, assignant-li la quantitat que consideri oportuna el Ple Municipal."

I jo dic que no ho hauria de fer.

Per què la ciutat, és a dir, tots els badalonins, hauríem de destinar una partida anual a la Penya? És que la ciutat, representada pel Ple Municipal, s'ha de convertir en una ONG per "ajudar" els mals gestors privats?

No a la requalificació! No a cap més ajuda amb els nostres diners!
Ja fa massa temps que Badalona "ajuda" la Penya...i la Penya ha demostrat no merèixer res més del comú. Si no sap gestionar-se com cal, que no ho haguem de pagar els ciutadans; que ho pagui qui l'ha dut a la situació on es troba.

Ja ho he dit en altres ocasions, però hi torno: que una ciutat tingui un equip de bàsquet és normal. El que no és normal és que un equip de bàsquet tingui una ciutat.

Jaume Lleal i Munells ha dit...

Marga:
Efectivament, he escrit "podria", com molt bé dius, no pas "hauria", però potser no m'he sabut expressar.
No vull dir que s'hagi de fer aquesta aportació obligatòriament, vull dir que en el supòsit de col·laborar amb la Penya, s'hauria de fer d'una manera clara i diàfana, no a base de tripijocs obscurs.
Bon any.

Velecito ha dit...

Vaig estar fa poc per Mas Ram, i n'hi han pancartes a les cases de no al hipermercat...

Em va sorprendre... dec estar out de la polítia badalonina....