dilluns, 15 de febrer del 2010

Eixuga't i tornem-hi!

Ernest Maragall diu: "Però avui per avui, Catalunya sembla que no ho vol, n'està fatigada, no recolzarà nous experiments, ni artefactes inestables." Ho diu fent referència al Tripartit, en una intervenció al Foro Nueva Economia el dia 10 de febrer.
En aquest mateix acte, demana "veu pròpia" dels socialistes catalans al congrés espanyol.
Com que es veu que no en té prou, el diumenge, a La Vanguardia, publica un article amb la capçalera "PSC y Catalunya" , on assegura que "el govern fa temps que va renunciar a un projecte integral de país".
En aquest article deixa ben clar que no ha de rectificar res i que tornaria a dir el que va dir, amb les mateixes paraules.
La reacció de Nicaragua no es fa esperar. Avui, -dilluns- executiva del PSOE-C, Montilla ha cridat a l'ordre al personal, Maragall dimiteix, Montilla el confirma, i aleshores Maragall rectifica el que -segons ell- fa vint-i-quatre hores no era rectificable i... Eixuga't i tornem-hi! De cul a la poltrona!
¿El Conseller Maragall ens enganyava fa una setmana o ens enganya avui? Fa una setmana treia pit, avui acota el cap davant la direcció del partit. Ja n'hi ha prou! Que no ens prenguin més per imbècils!
Que en serà de llarg, el camí fins el Novembre.

1 comentari:

Joan Walter Fibla ha dit...

Amic Jaume, mes enllà del sentiment de país que pugui tenir el Sr. Margall, tu creus que a l’edat que te renunciarà als 4.100,00 € nets que cobra cada mes, a una jubilació daurada i als privilegis de cotxe oficial, secretaries, targetes de crèdit………senzillament Jaume davant dels diners els sentiments sen van en orris.

Així de clar i pràctic, això es Socialisme a la catalana en estat pur.

Cordialment,

Joan Walter Fibla